vineri, 13 decembrie 2013

Legume marocane cu menta

Legume marocane cu menta

legume cu menta
Ingrediente:
- 450 gr amestec de legume congelate;
- 1/2 lingurita fulgi de ardei iute;
- 1 lingurita chimion praf;
- 1/2 lingurita scortisoara;
- 4 linguri ulei de masline;
- putina menta proaspata;
- 1 lingurita menta uscata;
- 1/2 lingurita sare fina de mare;
- 1 lingurita ghimbir macinat;
- 1 lingura suc de lamaie;
- bulgur pentru servit.
Legumele se spala si se lasa la decongelat. Intr-un mojar se amesteca si piseaza toate condimentele (fulgii de ardei iute, chimionul, scortisoara, menta uscata, sarea de mare si ghimbirul). La final se adauga in amestec si ulei de masline.
Legumele se condimenteaza cu acest amestec apoi se pun intr-o tava si se dau la cuptor cam 7-10 minute. Atentie sa nu se arda! Se serveste cu bulgur, iar pe deasupra se stropeste cu suc de lamaie si se orneaza cu putina menta proaspata. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu