Meniu pentru Revelion |
Cand zici Revelion, te gandesti la mese intinse si mancaruri alese, fie acasa, fie la restaurant. Insa platourile cu bucati delicioase nu sunt singurele "apanaje" care fac din masa de Anul Nou una deosebita, modul in care o decorezi fiind la fel de important.
Impodobeste-o cu elemente naturale - crengute de brad, fructe si accesorii festive - lumanari, globulete, fundite, beteala si invitatii tai vor avea parte de un decor elegant si delicat.
Masa de Revelion este o adevarata provocare pentru orice gospodina si cum la astfel de evenimente se aduna la un loc familia si prietenii, este cat mai bine sa ai totul pus la punct.
Toata lumea se bucura de o masa frumos aranjata, de mancare buna si companie pe masura. Daca dumneavoastra, gazda, sunteti relaxata, toata lumea se simte mai bine. Asa ca planuiti si aranjati totul la fix, ca sa va distrati si sa va relaxati. Ati stat, ati cautat retete, ati experimentat tot ce nici cu gandul nu ati crezut ca este posibil, in speranta ca masa de acest An Nou va fi una cu adevarat speciala. Pe langa traditionalele preparate pe care le puneti pe masa in fiecare an, va oferim acum un meniu cu retete inedite, care vor imbogati "oferta" pentru invitatii tai. ==> MENIU pentru REVELION:
- Rulouri de somon cu branza - Aperitiv cu caracatita- Rulada de legume cu piept de pui- Oua umplute cu ficat si carne de vita- Salata de crochete - Rosii umplute cu salata de carne - Rulada de cascaval- Ardei umpluti cu crema de branza- Rosii umplute cu ciuperci si maioneza- Snitel englezesc cu smantana
- Somon afumat cu pasta de branza- Chiftelute imbracate in susan si in
- Pulpa de caprioara ca la protap
- Iepure cu masline si lamaie - Carne de porc cu ciuperci si smantana - Rulouri de vitel - Curcan fript cu ierburi aromate - Aripioare cu fulgi de porumb - Pui la cuptor - Friptura in sos picant - Cotlete milaneze - Antricoate inabusite - Rulada de ied - Escalop cu sos de lamaie - Rata cu mazare - Pulpe umplute in foietaj cu susan - Ficatei cu sos de vin - Sarmalute in foi de vita
- Pilaf turcesc
- Cartofi frantuzesti - Cartofi inabusiti cu ciuperci - Orez cu morovi - Sufleu cu ciuperci - Morcov sote
- Prajiturele cu ravas- Alba ca Zapada- Eclere
- "Vis si spuma" - Prajitura caramel - Prajitura cu nes - Somloyi - Cataif - Prajitura fantezie - Prajitura cu ananas - Salata de fructe cu nectar - Tort cu fructe si crema de iaurt - Tort diplomat cu iaurt - Tort general - Tort de banane - Tort diplomat cu piscoturi si fructe - Prajitura cu frisca si sarlota- Prajitura cub de gheata
In perioada 21 decembrie 2009 - 4 ianuarie 2010 echipa Bunatati.ro va fi in vacanta.
Va multumim pentru fidelitate, contributii, feedback si sugestii. Sa aveti parte de Sarbatori minunate pline de bucurie alaturi de cei dragi si impliniri pe toate planurile in noul an! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu