marți, 10 decembrie 2013

File de somon cu piper rosu

File de somon cu piper rosu

file de somon
Ingrediente:
- 4 fileuri de peste (cam 800 gr in total);
- 50 gr piper rosu;
-  ulei de masline;
- 1 lamaie;
- 1 lingura condimente pentru peste;
- sare.
Fileurile de peste se spala si se sterg cu un prosop de hartie, apoi se stropesc cu jumatate din zeama de lamaie, se presara condimentele deasupra (piperul, sarea si condimentele de peste) si lasam 10 minute deoparte.
Luam fiecare file, il imbracam in folie de aluminiu cu 1 lingurita de ulei de masline inauntru si asezam pachetul format pe gratarul incins 3 minute pe fiecare parte. Se scoate pestele din folie, se stropeste cu restul de zeama de lamaie si se mai pune pe gratar inca 2 minute pe fiecare parte.
Servim alaturi de garnitura. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu