duminică, 17 noiembrie 2013

Ciorba de perisoare olteneasca

Ciorba de perisoare olteneasca

ciorba de perisoare
Ingrediente:
-          350 gr carne tocata (amestec);
-          1 ceapa;
-          1 lingura orez;
-          ½ dovlecel;
-          1 morcov;
-          2 rosii;
-          1 legatura patrunjel;
-          1 ardei;
-          1 ou;
-          2 linguri otet;
-          Sare.
Legumele se curata de coaja, morcovul si dovlecelul se dau pe razatoare, iar zarzavatul se toaca marunt. Se pun legumele la fiert in apa cu sare, fara rosii. Se amesteca orezul cu carnea tocata si cu oul batut. Se modeleaza perisoare, care se fierb in supa, timp de 20 de minute la foc mic. La final se adauga otetul si patrunjelul tocat. Se serveste fierbinte. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu