Ciorba ardeleneasca de pui
Continut: carne de pui,1 ceapa, 2 morcovi, telina, patrunjel, 1 lingura de orez, otet, sare, delicat, piper.
Mod de preparare: Se ia cateva bucati de carne de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Se ia spuma pana nu mai apare.Se adauga legumele taiate marunt. Se adauga o lingura de orez si se lasa sa fiarba cu capac pana cand toate sunt fierte. Se acreste si se condimenteaza dupa gust.Se adauga patrunjel.
Continut: carne de pui,1 ceapa, 2 morcovi, telina, patrunjel, 1 lingura de orez, otet, sare, delicat, piper.
Mod de preparare: Se ia cateva bucati de carne de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Se ia spuma pana nu mai apare.Se adauga legumele taiate marunt. Se adauga o lingura de orez si se lasa sa fiarba cu capac pana cand toate sunt fierte. Se acreste si se condimenteaza dupa gust.Se adauga patrunjel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu