duminică, 27 octombrie 2013

Tocanita cu fasole uscata si conopida

Tocanita cu fasole uscata si conopida

tocanita cu conopida
Ingrediente:
  • 1 conopida;
  • 2-3 morcovi;
  • 200 g boabe fasole uscata;
  • 2 cepe mari;
  • 1 radacina pastarnac;
  • 1 telina;
  • 1 cana suc de rosii;
  • Verdeata;
  • Sare, piper.
Se toaca ceapa marunt, iar pastarnacul, telina si morcovii se taie cuburi. Se pun la calit in ulei incins, iar cand s-au calit se adauga putina apa. Fasolea si conopida se fierb separat (conopida timp de 5 minute, fasolea pana devine moale). Dupa ce sunt fierte, acestea se pun peste legumele calite si se adauga si sucul de rosii. Se lasa 15 minute la fiert dupa care se presara verdeata tocata marunt. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu