duminică, 6 octombrie 2013

Supa de pui cu taietei de casa

Ingrediente:
-Pui
-Morcovi 2-3 buc
-Patrunjel 1-2 buc
-Telina 1 buc
- Frunza de patrunjel ( legatura mica )
-Gulioara 1 buca
-Ceapa 1 buc
-Piper boabe ( cateva boabe )
-Condimente sare ,piper macinat,delicat condimentare dupa gust

Mod de preparare.
Puiul se curata si se taie, se aseaza intr-o oala si se pune la fiert cand clocoteste apa se toarna apa cu spuma si se clateste puiul usor cu apa. Se aseaza din nou pe foc si acuma se adauga legumele taiate toate incredientele si se lasa la fierbere foarte lenta pana se fierbe puiul, aceasta poate dura 2-3 ore, pana supa primeste culoarea specifica galbena. In alt vas se aseaza taietei la fiert cu o lingura de sare si o lingura de ulei la fiert dupa care se strecura si se clateste si este gata de servit.
Servirea se face cu strecurarea supei si se adauga taietei si se incalzeste putin pentru a putea fi gata de consum, la asezarea supei in farfurie se mai adauga dupa gust condimentele si se decoreaza cu cateva frunze de patrunjel si felii de zarzavaturi.
Acest mod de preparare se mai poate asorta si cu alte carni de oaie gasca porc secretul este cu cat mai multe feluri de caren, gustul si culoarea variaza.

Cartofi piure cu gratar
Nu necesita mare stiinta  speram ca ati mai facut si nu este cazul de expilicatii suplementare.
Daca este necesar retete de perparare in curand vom explica si modul de preparare.
Va dorim pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu