miercuri, 11 decembrie 2013

Salata nicoise

Salata nicoise

salata nicoise
Ingrediente:
- 2 cartofi;
- 5 rosii cherry;
- 1 conserva ton in suc propriu;
- 1 ceapa rosie;
- zeama de la 1 lamaie;
- 2 oua;
- 100 gr masline fara samburi;
- 1 castravete;
- cateva frunze de salata verde;
- 2 linguri ulei de masline;
- 1 lingurita mustar dijon.
Cartfoii se fierb in coaja apoi se decojesc si se taie cubulete. Ouale se fierb bine si se taie pe sferturi. Rosiile cherry se taie pe jumatate, ceapa julienne, castravetii felii si salata se rupe cu mana.
Asezam intai salata pe farfurie, cartofii, rosiile, castravetii, ceapa, maslinele, ouale si la final bucatile de ton. Pregatim si un dressing din ulei de masline, suc de lamaie si mustar. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu