sâmbătă, 21 decembrie 2013

Gulas cu carne de porc

Gulas cu carne de porc

gulas cu porc
Ingrediente:
- 1 kg carne de porc;
- 4 cartofi;
- boia de ardei;
- 3 linguri bulion;
- 4 cepe;
- 4 linguri ulei;
- 2 linguri faina;
- 1 legatura patrunjel;
- sare si piper.
Carnea se taie bucatele si se prajeste in ulei, apoi se scoate pe o farfurie. In acelasi ulei calim ceapa tocata marunt, adaugam boiaua, sarea, piperul, cartofii taiati cubulete si carnea. Adaugam bulion si apa si lasam sa fiarba pana cand cartofii sunt gatiti si carnea este moale.
Cu 10 minute inainte de a stinge focul adaugam si faina si amestecam sa nu se formeze cocoloase. Servim fierbinte cu patrunjel tocat deasupra. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu