miercuri, 27 noiembrie 2013

Sparanghel in foietaj

Sparanghel in foietaj

sparanghel in foietaj
Ingrediente:
- 16 fire de sparanghel;
- 1 pachet aluat foietaj;
- ulei de masline;
- 1 fir de ceapa verde;
- un praf rozmarin;
- 4 linguri branza de vaci proaspata;
- 5 linguri lapte batut;
- sare.
Partile mai lemnoase de pe sparanghel se inlatura, apoi se ung cu ulei de masline si le saram. Foietajul il impartim in 16 foi mai subtiri si imbracam fiecare sparanghel in foietaj. Ungem din nou cu ulei de masline si le punm intr-o tava cu hartie de copt. Le dam la cuptorul incins la 190 grade C timp de 12-15 minute.
Intre timp se prepara sosul: amestecam laptele batut cu branza de vaci, ceapa tocata fin, rozmarinul si sarea. Sparanghelul in foietaj se serveste cald, impreuna cu sosul care a fost tinut putin la frigider. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu