luni, 18 noiembrie 2013

CIORBA DE PUI CU LEGUME

CIORBA DE PUI CU LEGUME

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ingrediente:
-1 PUNGA DE LEGUME BONDUELLE ROYAL MIX-400 GR;
-8 CIOCANELE DE PUI
-2 CEPE MARI;
-2 MORCOVI MARI;
-1 GOGOSAR MARE;
-O CESCUTA DE OREZ;
- BOIA DULCE 2 LINGURI;
MARAR O JUMATE LEGATURA;
-O CESCUTA ZARZAVAT DE CIORBA;
-CONDIMENTE DE PUI; DUPA GUST;
APA-5 LITRI;
CHIMEN;
2 LINGURI DE ULEI
SARE-OPTIONAL
Mod de preparare:
SE PUNE CIOCANELELE LA FIERT SE IA SPUMA DE DASUPRA; SE CURATA CEAPA ;MORCOVI ;GOGOSARUL SE SPALA BINE SI CEAPA SI GOGOSARUL SE TAIE MARUNT MORCOVI DE DAU PE RAZATOARE;SE PUN IN CIORBA CU 2 LIGURI DE ULEI SE FIERBE APOI SE PUN LEGUMELE BONDUELLE DUPA CE AU FIERT SI OREZUL SPALAT SI CURATAT SE AMESTECA SE PUNE CONDIMENTUL DE PUI CHIMENUL SI SARE DACA ESTE NEVOIE;SE PUNE ZARZAVATUL DE CIORBA SI BOIAUA SE TAIE MARARUL MARUNT DUPA CE L-AM SPALAT.SE SERVESTE CU PIINE PROASPATA.POFTA BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu