Va invit la o portie de hamburgeri deliciosi din peste! Fara e-uri si nu ingrasa!
Ingrediente:
Ulei: 6 linguri
Lamaie: 1
File de peste : 500 gr.
Ou: 1
Cascaval ras: 2 linguri
Pesmet: 3 linguri
Sare: dupa gustPiper: dupa gust
Patrunjel: cateva fire
Rucola: 200 gr.
Ulei: 6 linguri
Lamaie: 1
File de peste : 500 gr.
Ou: 1
Cascaval ras: 2 linguri
Pesmet: 3 linguri
Sare: dupa gustPiper: dupa gust
Patrunjel: cateva fire
Rucola: 200 gr.
Pestele se trece prin masina de tocat carne sau se pune in robot si se mixeaza (eu l-am pus in blender). Patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu pestele tocat. Se rade cascavalul pe razatoarea mare si se adauga la compozitia noastra. Se adauga si pesmetul, oul, 2 linguri de ulei, sare si piper.
Se omogenizeaza, dupa care incepem sa formam hamburgerii sau turtitele. Umezim mainile si incepem sa-i modelam. Mie mi-au iesit 3 bucati.
Se prajesc cate 3-4 minute, pe fiecare parte intr-o tigaie teflonata. De preferat a nu se folosi ulei sau foarte foarte putin.
Salata de rucola o pregatim asa:
Spalam rucola, o tocam si o asezam intr-o salatiera. Stoarcem jumatate de lamaie si punem peste salata, impreuna cu 4 linguri de ulei si sare dupa gust.
Hamburgerii de peste ii servim impreuna cu salata de rucola.
Pofta buna!
Se omogenizeaza, dupa care incepem sa formam hamburgerii sau turtitele. Umezim mainile si incepem sa-i modelam. Mie mi-au iesit 3 bucati.
Se prajesc cate 3-4 minute, pe fiecare parte intr-o tigaie teflonata. De preferat a nu se folosi ulei sau foarte foarte putin.
Salata de rucola o pregatim asa:
Spalam rucola, o tocam si o asezam intr-o salatiera. Stoarcem jumatate de lamaie si punem peste salata, impreuna cu 4 linguri de ulei si sare dupa gust.
Hamburgerii de peste ii servim impreuna cu salata de rucola.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu