duminică, 8 decembrie 2013

Rulada cu ciuperci

Rulada cu ciuperci

rulada de ciuperci
Ingrediente:
- 1 conserva ciuperci;
- 1 legatura marar;
- 1 ceapa;
- 300 ml lapte;
- 4 oua;
- 250 gr margarina;
- 200 gr faina;
- 200 gr cascaval;
- sare si piper.
Intr-o cratita topim 150 gr de margarina in care punem faina si amestecam bine sa nu se lipeasca. Adaugam apoi laptele, omogenizam si dam de pe foc. Punem si ouale, sare si piper si amestecam bine pana cand aluatul are consistenta unei smantani care curge. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumeneste usor.
Intre timp pregatim umplutura: incingem restul de margarina si calim ceapa tocata marunt si ciupercile. Adaugam mararul, mai lasam 1 minut pe foc si turnam apoi compozitia peste foaia coapta. Presaram deasupra cascaval ras si rulam strans.
Dam la rece minim 30 de minute inainte de servire. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu